Til forældre

Kære forældre

Det kan være svært at forstå, af at ens barn har kontakt med en erfaren voksen fra Aldrig Alene - Mange af os er selv forældre, og vi forstår det godt.

Den unge generation har det rigtig svært i dag. De bliver målt og vejet, og sammenligner sig med urealistiske idealer på sociale medier. De har kæmpe krav til sig selv. Ofte krav, som er urealistiske at opnå. De kan også have været vidne til skilsmisse i familien, eller måske mobning i skolen/uddannelsen. Generelt er der bare mange udfordringer i livet som barn og ung i dag. 

Hos Aldrig Alene vil vi rigtig gerne støtte og hjælpe de børn og unge, i det omfang vi kan, med respekt for alle relationer.  

Hvorfor taler dit barn med en erfaren voksen?

Nogle gange kan det være lettere at tale med andre end sine nærmeste, om det der fylder. At snakke med en der bare lytter, uden historie, følelser og agenda, kan åbne op for svære snakke. Det kan være svært for dem at række ud, så når de endelig gør det, er det rigtig vigtigt, at det bliver taget godt i mod, og de får lettet hjertet 

Hvem er de erfarne voksne?

De erfarne voksne er frivillige, som alle er blevet nøje udvalgt gennem interviews og senere godkendt med krav om børneattest, ren straffeattest m.v. Alle de erfarne voksne har supervision og bliver bakket op og uddannet af professionelle fagfolk.  

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.