Bliv sponsor

Gør en stor forskel for vores børn og bliv sponsor for Aldrig Alene. Samtidig er din virksomhed med til at tage et socialt ansvar.

Vores sponsorer er uundværlige i Aldrig Alenes arbejde. Ved at blive sponsor i Aldrig Alene kan din virksomhed være med til hjælpe ensomme børn og unge med redskaber til at komme igennem en svær periode – I er med til at investere i deres fremtid. 
 
Fordele: 
Jeres virksomhed får en forøget CSR-værdi, der vil blive associeret med værdier som socialt engagement, ansvarlighed og troværdighed. Det er et kæmpe konkurrenceparameter på lige fod med de traditionelle parametre, som skaber tilfredse og tilbagevendende kunder. 

Din virksomhed kan støtte på mange forskellige måder – for eksempel; et fast årligt beløb til vores generelle arbejde, øremærket støtte til et projekt eller donation af produkter eller ydelser. 

Som sponsor i Aldrig Alene vil din virksomhed mærke en utrolig fleksibilitet og nærhed. Vi er en lille og effektiv organisation med korte kommandoveje. Vi indgår samarbejdsaftaler på alle niveauer med mulighed for både korte og længerevarende projekter, produktsamarbejder, salgsaftaler m.m. 

Kontakt vores sponsoransvarlige Lotte Klink på lk@aldrigalene.dk og hør mere om mulighederne for sponsorater eller andre støttemuligheder.

Donationer og sponsorater Hvad bruges pengene til?